Jangan Terkejut Beb!

Saya BOCORKAN RAHSIA A-Z, Step-By-Step Setup Sistem Bisnes Internet AUTO INCOME - Hasilkan Income RM4-Angka SETIAP BULAN Secara AUTOMATIK.

Saya Tunjukkan Cara Simple Untuk Setup Sebuah Bisnes Internet Secara SET & FORGET dan Hasilkan Income Setiap Bulan Secara Automatik.

 

Memperkenalkan...


Buat pertama kalinya saya DEDAHKAN MANUAL STEP-BY-STEP Teknik, Strategi dan Setting-Setting terperinci lagi teknikal bagaimana nak SET-UP satu Sistem Bisnes Internet yang boleh Tarik Prospek Berduit, Closekan Sales & Hasilkan Income secara AUTO!

Hanya Set Sekali & Biarkan Sistem Bekerja untuk Anda Selama-lamanya!


Ni dia yang saya hasilkan dari Sistem Bisnes Online ini…


Sebelum itu, Biar Saya Perkenalkan Diri Saya..

Nama saya Yusof Kushairi, seorang usahawan internet “underground” yang telah bergiat aktif dalam dunia perniagaan internet sejak tahun 2014 lagi dengan menjalankan pelbagai bisnes online seperti affiliate marketing, dropshipping,  menjual produk fizikal dan produk digital di Facebook dan blog. Di samping itu juga saya ada menjalankan satu perniagaan konvensional iaitu pusat latihan bela diri Aikido di Bandar Baru Bangi dan Ampang secara sambilan. Jadi, saya sering dipanggil sebagai Sensei yg bermaksud cikgu/jurulatih dalam bahasa Jepun.

Cabaran Yang Saya Hadapi..

 Masa saya mulakan bisnes online saya lebih 3 tahun dahulu, saya menghadapi masalah & cabaran yang sama seperti kebanyakan newbies di luar sana, setelah setahun menjalankan perniagaan di internet, sales kurang memberangsangkan... untung pun ciput je.., buat penat je post kat facebook banyak-banyak tapi respon tak seberapa. Rasa KECEWA.. Rasa macam nak GIVE UP jer. Ingatkan buat bisnes online ni senang tapi Susah jugak rupanya.Pernah tak anda mengalami situasi begini? Saya pasti ramai peniaga-peniaga baru di online akan mengalami pengalaman sebegini. Akibatnya, memang ramai yang putus-asa dan Give Up dalam setahun ke 2 tahun berniaga di online.

Hasil Kajian Saya…

Lebih kurang 2 tahun yang lepas, saya membuat satu penemuan yang sungguh memeranjatkan. Apabila saya selidik dan buat beberapa kajian, ada satu rahsia bagaimana OTAI-OTAI Internet Marketer (IM) ni berjaya menjual dan Close Sales dengan mudahnya setiap bulan malah SETIAP HARI pun ada! Sebenarnya, jika anda hendak buat duit di internet, tidak kira apa juga produk yang anda jual anda mestilah ada satu SISTEM yang akan memudahkan perjalanan bisnes anda dari A hingga Z.

Inisiatif saya…

 So saya telah berusaha untuk cantumkan semua ilmu & strategi pemasaran internet otai-otai IM ini kepada kepada beberapa modul yang mudah untuk difahami especially kepada newbies… dan saya “bundle”kan semua tu menjadi satu SISTEM. Potensi SISTEM ini sangat besar. Kerana apabila anda memulakan SISTEM tersebut, wang akan mengalir masuk ke akaun bank anda! Cuba anda bayangkan setiap hari selepas anda bangun dari tidur, seperti biasa anda pergi bersarapan atau berjalan-jalan bersama keluarga atau menjalankan aktiviti harian anda yang lain. Kemudian bila anda pulang saja ke rumah, anda terus semak email dan bank akaun anda sudah ada sejumlah RM50 – RM250 telah didepositkan ke akaun bank anda! Itu baru sehari, cuba bayangkan situasi ini berlaku setiap hari.. Alangkah seronoknya!

Mungkin anda tak percaya situasi sebegini boleh terjadi kepada anda, tetapi inilah hakikatnya yang dialami oleh otai-otai IM yang berjaya. Mereka mampu menjana pendapatan 5 angka – 6 angka sebulan kerana mereka sudah pun mengumpul list prospek yang besar. Mereka telah berjaya wujudkan satu Sistem Bisnes Online yang Power, Proven & Automatik untuk buat duit lumayan dengan sangat mudah.

Saya Akan Dedahkan Juga…

So, hari ini saya akan dedahkan kepada anda rahsia terpendam otai-otai IM ini berjaya buat MESIN DUIT yang lumayan dengan sangat mudah. saya dah berjaya “Crack the Code” & “Formula” mereka yang mereka tak mahu orang ramai tahu mengenainya. Ya saya akan kongsikan dengan anda supaya anda boleh gunakan dalam bisnes online anda seterusnya menjana pendapatan 4-angka ke 5-angka sebulan hanya dari rumah!Dan yang paling BEST, SISTEM ini sesuai untuk semua produk samada produk fizikal ataupun produk digital!

 

PERHATIAN!

Sistem yang bakal saya perkenalkan ini BUKAN skim cepat kaya, jualan langsung, pelaburan haram internet, dan pelbagai lagi scam internet yang mengarut!

Inilah RAHSIA Buat Duit Lumayan di Internet… SISTEM Yang Akan Bantu Bisnes Anda Close Sales Secara AUTO!

Kenapa kena ada SISTEM ni?

Dengan Sistem ini sebenarnya, anda boleh buat benda-benda ni…

  • Dapat filter prospek yang BERDUIT. Dengan adanya system ini anda boleh jual kepada customer yang SERIUS nak beli produk anda.
  • Dapat Auto Close Sales produk anda. Maksudnya system ini boleh tolong close kan sales secara automatic. Anda tak perlu susah payah monitor setiap masa. Just Set & Forget jer.. Pasang sekali terus tinggal dan system akan bekerja menghasilkan income terus untuk anda.
  • Dapat menghasilkan jualan yang berterusan dan LONG TERM. Sistem ini disamping membuat auto close sales untuk produk anda, ia juga anda boleh setkan untuk bekerja terus 24jam 365 hari setahun. So, anda boleh pergi bercuti dan melancong tanpa kerisauan.
  • Dapat menjana Passive Income! Seperti yang anda tahu tadi, system ini adalah Set & Forget. Jadi, dengan sekali pasang sahaja system ini akan bekerja untuk anda.
  • Dapat jual seberapa banyak produk dan servis. Dengan system ini juga anda boleh gunakan untuk jual seberapa banyak produk atau servis yang berlainan. Anda boleh set-up seberapa banyak Sistem Bisnes Online untuk produk yang berlainan. So, ini akan maksimakan lagi jualan dan keuntungan bisnes anda.
  • Dapat buat INSTANT SALES. Dengan hanya melakukan beberapa setting, anda boleh mula lihat sales anda masuk dalam 24 jam. Ini bukan main-main, ini benda betul yang pernah saya lihat dan experience sendiri. Terus-terang saya katakan ada otai-otai IM yang apply system dan teknik ini boleh hasilkan sales sepantas 30 minit!

Macam-macam lagi lah bestnya SISTEM ni.


Tapi.. Betul Ke Sesiapa Pun Boleh Buat Duit Lumayan Dengan SISTEM ni?

Kita dengar dulu apa kata mereka yang dah ketahui pasal SISTEM ni..

 

Wow… Memang Dahsyat!

Terbukti SISTEM Ini Boleh Menjana Hasil Lumayan.. Tapi Bagaimana Caranya?

Anda Cuma perlu Master 4 Benda ni saja…

  1. Bina Squeeze Page.
  2. Tarik Trafik/Prospek ke laman web atau FB Page anda.
  3. Kumpul List/Database.
  4. Follow-up & Close Sales.


Sensei, Saya Nak Buat Duit di Internet Dengan SISTEM Ni!

Tolong Tunjukkan Cara dan Steps-Steps Nya!

Saya BERSEDIA untuk membantu anda hasilkan income di Internet. Namun begitu, saya nak tunjukkan anda secara detail dan step by step supaya anda boleh ikut dan KLON cara saya sehingga boleh hasilkan income yang LUMAYAN!

Saya nak anda betul-betul faham dari step pertama sampai habis! Oleh itu saya nak anda pelajari kesemuanya di dalam...

SISTEM BISNES PRO

Panduan Step-by-Step Lengkap Dengan Video Bagaimana Anda Boleh Hasilkan Income RM 4 ke 5 Angka Sebulan di Internet Secara 90% Auto!


Apa Yang Bakal Anda Pelajari…

Dalam Sistem Bisnes Pro ini, saya akan dedahkan mengikut langkah-langkah berdasarkan modul-modul berikut..


 

MODUL 1 – Intro & The Whole Process

  • Kita mula dari ASAS. Ketahui Flow keseluruhan yang perlu anda buat untuk mulakan bisnes online anda dengan BETUL. Saya tunjukkan process flow dari mula tarik trafik atau prospecting sehinggalah close sales. The Real SECRET FORMULA in Online Business!
  • Saya dedahkan step by step bagaimana proses ini berlaku yang anda mesti follow supaya sistem ini boleh berikan result income yang anda kehendaki dalam masa yang singkat!
  • Formula sistem ini menunjukkan bagaimana kita hanya perlu setting sistem ini sekali sahaja dan terus tinggal. FORMULA SET & FORGET.. Sistem akan terus bekerja untuk kita dan menghasilkan income secara AUTO! GET IT RIGHT FROM THE START! 

MODUL 2 – Set-up Squeeze Page

  • STEP BY STEP bagaimana nak bina Squeeze Page yang menarik dengan MUDAH dan PANTAS, tak sampai 10 minit dah siap! So, bila dah siap anda sudah boleh mula kumpul HIGHLY TARGETED PROSPECT anda secepat mungkin. Sesiapa sahaja boleh ikut langkah ini walaupun anda NEWBIE atau orang baru dalam bisnes online.
  • Ada lebih 50 DESIGN TEMPLATE squeeze page untuk anda pilih. Tak payah pening-pening kepala nak bina from scratch, jadi anda boleh mula collect database bakal pelanggan anda tanpa membuang masa dan start hasilkan income.
  • Saya tunjukkan bagaimana nak bina FUNNEL untuk bisnes anda melalui squeeze page dan letakkan dalam website atau blog anda dan memudahkan anda CONVERT pelawat-pelawat website anda menjadi pembeli produk anda. Anda sebenarnya juga boleh hasilkan income dari beberapa website dan blog secara AUTO dan berterusan 24 jam tanpa perlu monitoring pun.

MODUL 3 – Set-up Email Follow-up

  • STEP BY STEP bagaimana nak setting email-email follow up kepada prospek anda yang akan dihantar secara AUTO dan seterusnya close sale secara “Set & Forget”.
  • Panduan 10 IDEA ayat-ayat follow up disediakan untuk anda bagi merangka email yang MENGGODA & MEMUKAU prospek, seterusnya tingkatkan KREDIBILITI & BRANDING anda. Kredibiliti yang tinggi akan meningkatkan TRUST (kepercayaan) prospek kepada kita. Ini sangat penting untuk kita buat REPEAT SALES (jualan berulang-kali) kepada prospek yang sama. Seterusnya menghasilkan STABLE INCOME setiap bulan! Percayalah.

MODUL 4 – Set-up Email Broadcast

  • Step by Step bagaimana nak setting email broadcast kepada prospek anda pada bila-bila masa untuk menghasilkan jualan segera ataupun INSTANT SALES.
  • Anda juga boleh guna email broadcast ini untuk tingkatkan kredibiliti anda dan buat Repeat Sales setiap bulan.
  • Email broadcast adalah senjata utama dalam Sistem ini selain email follow up untuk anda betul-betul Close Deal dan hasilkan income berterusan.

MODUL 5 – Teknik Kumpul List di Blog/Website

  • STRATEGI MUDAH kumpul list di blog dan website anda. Dengan gunakan strategi ini anda boleh dapat secara purata 5-10 prospek di website anda setiap hari yang boleh di CONVERT menjadi Pembeli produk anda.
  • Buat Pertama kalinya diDedahkan Teknik RASUAH & Teknik UMPAN supaya prospek tergoda untuk berikan nama & email mereka tanpa berfikir panjang lagi. Jadi, lagi banyak DATABASE nama & email prospek yang kita ada, makin tinggi jualan yang kita boleh capai.

 MODUL 6 – Teknik Kumpul List di Facebook Group

  • Selain FB Profile anda, FB Group juga merupakan lubuk bakal pembeli yang ramai orang abaikan. Saya akan tunjukkan bagaimana anda boleh kesan group yang aktif dan mudah untuk dapat prospek.
  • STRATEGI RAHSIA & Teknik Underground kumpul list di Facebook Group… dengan strategi dan teknik-teknik ini anda boleh kumpul list di FB Group yang bersepah-sepah dengan MUDAH & PERCUMA sahaja. Saya dah cuba dan amat mudah untuk dapat 5-10 prospek setiap hari.
  • Ada 5 Teknik Underground yang saya nak tunjukkan kepada anda supaya anda boleh SEDUT database/list prospek di FB Group secara percuma. Tak mustahil juga anda akan dapat Instant Sales selepas prospek-prospek ini mendapat email follow up dari anda.

MODUL 7 - Teknik Kumpul List di Facebook Page

  • Ketahui STRATEGI & TEKNIK HALUS untuk kumpul list di Facebook Page. Kelebihan FB Page yang tiada had Friendlist (Facebook Profile hanya boleh ada maksimum 5000 friends sahaja) membolehkan kita kumpul sebanyak list prospek yang kita mahu. Lebih ramai prospek, lebih tinggi potensi jualan kita.
  • 3 cara untuk VIRAL kan FB Page anda juga akan saya dedahkan. Dengan 3 cara ini anda akan dapat prospek secara tidak disangka-sangka dan secara PERCUMA! Anda cuma perlu ikut sahaja 3 cara mudah ini.

Special Untuk Anda, Saya Sediakan Modul Extra!

MODUL EXTRA - 3 Video Panduan

  • Penerangan detail STEP BY STEP untuk membina squeeze page, setup email follow up dan email broadcast. Bagaimana juga nak INTEGRATE semuanya dengan website atau blog supaya anda boleh Close Sales secara AUTO!
  • Dalam video-video ini saya akan tunjukkan step dari mula setup autoresponder, kemudian bina squeeze page sehinggalah anda boleh close sales.
  • Saya akan bimbing anda “all the way” dalam ketiga-tiga video ini yang berdurasi selama lebih kurang hampir 1 jam agar anda boleh lakukan perkara yang sama.
  • Dengan adanya video-video ini anda juga boleh tonton step-step tersebut berulang-kali sekiranya anda terlupa atau kurang faham apabila membaca ebook.

Bukan ini sahaja!

Saya Betul-Betul Nak Anda Fahami Sistem Tersebut dan Mampu Hasilkan Income di Internet.

Yeaah.. Ada Bonus Untuk Anda!

Saya tahu lepas anda dapatkan Sistem Bisnes Pro, mungkin anda akan menghadapi pelbagai cabaran di segi fundamental & teknikal. Dan pasti anda ingin bertanya. Jadi saya tak nak biarkan anda terkapai-kapai menggunakan Sistem Bisnes Pro tersebut.

Oleh itu, saya tubuhkan sebuah Facebook Group TERTUTUP khas untuk saya berkongsi lagi ilmu dan tips-tips mengenai bisnes online. Ahli-ahli lain juga boleh berkongsi pengalaman masing-masing dan membantu ahli yang lain dalam group tersebut nanti.

 

 BONUS #1 – Facebook Group Premium Sistem Bisnes Pro (Bernilai RM150)

  • Sebagai sebahagian daripada Sistem Bisnes Pro ini, anda juga akan mendapat bimbingan dan sokongan dari saya setiap masa di FB Group.
  • Apabila memerlukan bantuan, anda boleh terus menghubungi saya melalui FB Group. InsyaAllah saya akan lakukan yang terbaik untuk menjawab semua soalan-soalan anda dan membantu anda sebaik mungkin.
  • Saya komited untuk melihat kejayaan anda sebagai pembeli Sistem Bisnes Pro dan usahawan bisnes online.

BONUS #2 – Teknik Set-up Facebook Page (Bernilai RM30)

  • Lagi kelebihan diberikan kepada anda adalah ebook panduan untuk setup Facebook Page. Anda tak perlu risau lagi untuk amalkan teknik-teknik kumpul list di FB Page sekiranya anda masih tiada atau tak tahu bina FB Page.
  • Ebook ini bukan sahaja menerangkan step by step membina FB fanpage tetapi juga memberikan beberapa contoh FB Page yang bagus dan mempunyai conversion pembeli produk yang tinggi.

BONUS #3 - Teknik Like Marketing di Facebook Ads (Bernilai RM50)

  • Seperti yang diterangkan di dalam Modul 7, sekiranya anda sudah ada FB Page anda mesti lakukan Like Marketing untuk viralkan Page anda seterusnya menambah potential buyers. Sebab mereka yang sudah Like FB Page anda adalah umpama EMAS yang perlu digali.
  • Ebook ini akan memberikan tutorial step by step bagaimana nak buat Like Marketing di FB Ads dan bagaimana nak monitor iklan anda tersebut agar anda sentiasa optimumkan kos pengiklanan Like Marketing anda.

Wow Banyak Betul Rahsia yang Di Dedahkan!

Berapa Hinggit Pengerasnya?

 Kalau ikut Harga Asal keseluruhan produk ini, ianya berjumlah…

Namun begitu, saya takkan jadikan kos sebagai penghalang besar untuk anda dapatkan Sistem Bisnes Pro + Video Panduan + Bonus yang mungkin boleh bantu anda hasilkan income lumayan. Oleh itu, saya berikan Bonus serta Produk Utama Sistem Bisnes Pro pada harga yang sangat BERBALOI untuk anda…

 

RM90 Sahaja!!

 Jika dibandingkan dengan hasil yang bakal anda perolehi nanti, nilai untuk anda laburkan sebagai pelaburan ilmu ini terlalu RENDAH! Saya YAKIN anda boleh perolehi semula nilai yang anda laburkan untuk panduan Sistem Bisnes Pro ini dalam 1-2 sales sahaja kalau anda mempraktikkan ilmu tersebut dengan betul. Serius!

Sensei,

Saya Ingin Dapatkan

Sistem Bisnes Pro

+

3 Video Panduan

+

3 Bonus Eksklusif…

Serta Mendapat Jaminan Kepuasan 100%

atau

Wang Saya Akan Kembalikan Dalam Masa 30 Hari

 RM90 SAHAJA!

WARNING!

Special Offer Ini Hanya Di Buka Untuk Suatu Masa Terhad Sahaja.

Selepas Itu Ianya Akan Di TUTUP!

 Jangan biarkan peluang begini berlalu begitu saja TANPA anda buat apa-apa tindakan. Jika anda tidak faham sekarang, tak mengapa… saya dulu pun tak berapa faham tapi jalan jer… SAYA BUAT DULU, KEMUDIAN BARU LAH SAYA FAHAM! Mulakan Bisnes anda dengan SISTEM BISNES PRO Sekarang! Langkah pertama ke arah Kejayaan Bisnes Online anda adalah dengan mendapatkan panduan ini sekarang..

 

Dapatkan SISTEM BISNES PRO Sekarang!

JAWAPAN KEPADA PERMASALAHAN BISNES ONLINE ANDA ADA DI SINI!

 RM90 SAHAJA!

PS: Panduan ini adalah panduan lengkap beserta video bagaimana anda boleh set-up satu sistem untuk tarik prospek berduit, close kan sales & hasilkan income secara AUTO.  

PPS: Panduan ini sangat sesuai untuk anda yang baru dan ZERO tentang bisnes online. Ianya akan diajar dari awal. Bagi anda yang dah mula hasilkan income secara online, mungkin ada beberapa topik yang anda tak berapa “sure” sebelum ini yang Sistem Bisnes Pro akan bagi “clearer picture” kepada anda.  

PPPS: Anda akan dimasukkan dalam GROUP FACEBOOK TERTUTUP di mana pelbagai lagi tips dan teknik-teknik halus mulus bisnes online akan bakal anda pelajari dari perkongsian rakan-rakan lain. Seterusnya membina rangkaian rakan bisnes anda (Business Networking). Anda TIDAK AKAN KESEORANGAN, ramai yang akan membantu! Jom kita Berjaya bersama-sama.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.