"Ketahui Strategi Bagaimana Jana Pendapatan Dengan Menjual Produk Informasi Di Internet"
PERHATIAN! Baca mesej ini hingga habis hanya JIKA…

 • Anda tengah BUNTU mencari bagaimana cara paling mudah nak buat jualan produk informasi di internet?
 • Anda ingin bina perniagaan anda di internet dengan menjual produk informasi?

BLUEPRINT 10K: Apa yang dipaparkan dibawah ini adalah pengalaman sebenar bagaimana rakan saya mula menghasilkan pendapatan dengan menjual produk digital di internet, dan bagaimana anda juga boleh membina perniagaan anda di internet dengan kaedah dan strategi yang sama.

Rahman Basri merupakan seorang graduan daripada salah sebuah universiti pendidikan di utara tanah air. Beliau mula bergiat aktif dalam perniagaan internet sejak pertengahan 2009, iaitu pada tahun akhir pengajian saya di universiti. Dan pada tahun ini, hampir genap 6 tahun beliau berkecimpung dalam bidang ini.

Apa yang saya boleh katakan, kunci kejayaan dalam perniagaan internet ialah “Fokus & Konsisten”. Ianya 2 elemen yang tidak boleh dipisahkan jika anda juga ingin mencapai kejayaan besar dalam hidup anda.
Semoga dengan perkongsian pengalaman ini sedikit sebanyak membantu anda untuk menyusun strategi bagaimana untuk memulakan perniagaan di internet yang sangat menyeronokkan ini.

- Yusof Kushairi

Lokasi: Kajang, Selangor


Hai. Salam perkenalan daripada saya, Rahman Basri. Sebelum ini, saya pernah mendapat tawaran untuk bekerja sebagai seorang guru dalam subjek Sains Fizik. Kemudiannya pada tahun 2011, saya telah mengambil keputusan untuk beralih kerjaya kepada bidang perniagaan.


Membina perniagaan di internet bukanlah suatu yang mudah jika kita tiada ilmu. Dan ini yang berlaku ketika saya mula-mula berjinak dengan bidang ini.

Pada pertengahan tahun 2009, semasa saya mula-mula terlibat secara part-time dalam perniagaan internet, tiada panduan atau tutorial yang benar-benar spesifik yang mengajar bagaimana untuk membina perniagaan sebenar di internet. Jika ada pun, ianya hanya fokus kepada satu-satu bahagian tertentu sahaja dan ia memerlukan pelaburan masa & wang ringgit yang banyak untuk menguasai satu-satu perkara dalam perniagaan internet.


Sebagai seorang pelajar universiti ketika itu, pilihan untuk menyertai seminar & kursus perniagaan internet adalah sangat terhad. Terhad dari segi kewangan dan kekangan masa. Justeru saya banyak luangkan masa untuk mengkaji dan menerokai ilmu perniagaan internet melalui sumber-sumber yang ada, sama ada melalui pembacaan dan carian di Google dan Youtube. Memang tidak dapat dinafikan, ianya sangat mencabar, namun ia mengajar saya erti kesabaran untuk menimba ilmu.


Alhamdulillah, dalam tempoh hampir 5 tahun bergiat secara aktif di dalam bidang perniagaan internet ini, saya belajar banyak ilmu dan menimba pengalaman terutamanya dalam memilih model perniagaan yang menguntungkan dengan risiko yang rendah. Saya juga banyak dijemput untuk berkongsi ilmu dan pengalaman dalam bidang perniagaan internet ini.Konsep perniagaan di internet sebenarnya sangat mudah – bagaimana anda melihat masalah yang dihadapi oleh ramai orang sebagai peluang kepada anda, iaitu anda mendapat keuntungan dengan membantu pelanggan anda mencapai impian dan harapan mereka. Situasi sebegini memberikan manfaat kepada kedua-dua pihak.


Konsep sebeginilah yang telah saya mula terapkan dalam perniagaan saya, dan ianya telah memberi hasil yang amat mengejutkan! (Blueprint10k ini adalah sebagai panduan dan bukti sebenar tentang bagaimana anda juga boleh menjana pendapatan sekurang-kurangnya RM10,000 dengan menjual produk informasi dan betapa berkesannya konsep perniagaan internet yang saya maksudkan).


Sebenarnya sejak 2009,  fokus perniagaan internet saya yang jalankan adalah berasaskan produk informasi dalam bentuk digital (ebook & video tutorial). Ada antara produk tersebut yang berjaya terjual mencecah RM10K - RM200K sepanjang  pelancarannya. Dan keuntungan yang saya peroleh hampir 100% kerana kos menghasilkan produk informasi ini sangat rendah dan minimal.


Saya sangat berhasrat untuk berkongsi dengan anda strategi dan langkah demi langkah bagaimana saya menjual produk informasi ini di internet.

Baru-baru ini dengan menggunakan kaedah yang sama, 2 produk informasi  yang saya jual di internet berjaya menghasilkan keuntungan mencecah RM10,000 - RM30,000!


"Mahu Belajar Bagaimana Hasilkan Produk Informasi Yang Menguntungkan?"Untuk membantu anda memahami bagaimana untuk anda lakukan perkara yang sama dalam perniagaan anda, saya telah rekodkan beberapa video sebagai rujukan anda. Memperkenalkan..


Video Blueprint10k!


Video Blueprint10k adalah video rakaman webinar yang telah saya anjurkan sebelum ini. Ia mengandungi 4 modul kesemuanya yang akan menerangkan secara lanjut untuk anda, teknik-teknik yang telah terbukti berkesan untuk menghasilkan jualan melalui produk-produk informasi yang anda promosikan. Dengan kesemua modul padat ini, saya berani jamin ia akan membantu anda dari segi persiapan awal sehingga akhir bagaimana untuk terus konsisten menjana pendapatan melalui produk informasi di internet.


Modul 1 • Bagaimana mencari idea untuk menjual produk informasi yang mendapat permintaan tinggi.
 • Strategi mengenalpasti permintaan terhadap produk yang anda ingin hasilkan.
 • Step by step menghasilkan produk informasi anda dengan mudah dan pantas & teknik membina bonus yang sesuai untuk menambah nilai produk anda.
 • Casestudy bagaimana saya gandakan keuntungan dengan menjual produk informasi hingga mencecah jualan 5 angka kurang 30 hari.
 • Bagaimana menghasilkan 'sales funnel' yang menguntungkan.


Modul 2 • Bagaimana mula menjual produk informasi anda tanpa kos.
 • Strategi tingkatkan jualan dengan meniru cara artis/penyanyi menjual produk mereka.
 • Casestudy & template skrip bagaimana nak membuat jualan pertama anda di Facebook. 
 • Contoh produk informasi yang mudah terjual.


Modul 3


 • Bagaimana automasi dan tingkatkan jualan produk anda di internet dengan kos yang minimal.
 • Skrip follow up untuk menjual produk anda.
 • Teknik penulisan (copywriting) di Facebook yang boleh membantu melariskan jualan produk anda.


Modul 4


 • Bagaimana melipatkaligandakan jualan produk anda dengan dua teknik RAHSIA ini!
 • Bagaimana menulis surat jualan untuk menarik minat prospek membeli produk anda dengan teknik rahsia ini.
 • Contoh surat jualan disediakan untuk rujukan anda.


Dan sebagai BONUS, saya juga menyediakan 7 video tutorial bagaimana untuk anda iklankan produk anda melalui Facebook Ads. Ini akan memudahkan anda melakukan pemasaran kelak!


Video Asas FB Ads
 • Menerangkan step by step menghasilkan iklan di FB Ads
 • Ketahui polisi FB Ads supaya iklan yang anda hasilkan menepati terma dan syarat Facebook.
 • Teknik membina Fanpage bisnes yang sesuai dengan perniagaan yang anda jalankan.
 • Strategi mengumpul ribuan LIKE untuk fanpage anda.
 • Teknik iklan jika anda tidak mempunyai website lagi.
 • Panduan power editor dengan terperinci.
"Berapa Pelaburan Untuk Dapatkan Video Blueprint10k ini?"

Pelaburan anda untuk mendapatkan  pakej ilmu ini hanya RM97 RM50 sahaja. Dengan hanya RM50, anda akan mendapat:

 1. 4 video Blueprint10k
 2. 7 video tutorial Facebook Ads

Nilai ilmu dalam video ini lebih 10x ganda daripada apa yang anda bayar hari ini. Jika anda nak teruskan, klik butang di bawah untuk menempah Video Blueprint10k dengan harga istimewa!